Nouveau

Janus Bak startede Nouveau.dk i fortvivlelse over manglende modeblogs til mænd. Han ønskede derfor at starte dét som han selv manglede – et sted hvor mænd kan finde inspiration til stil og garderobe.

Janus har altid haft interesse og flair for mode og har derfor også en enorm garderobe, hvorfra han viser outfits, detaljer og inspiration. Han lægger vægt på at de outfits der vises på bloggen, ikke er ”uopnåelige” både hvad angår pris og udtryk – der er noget enhver mand kan inspireres af, hvad end det er sammensætning af forskellige elementer, farver eller mærker. Janus har en bacheloruddannelse i brand management fra en designskole og en cand. i kommunikation fra universitetet og har derfor mange års erfaring med mode på et stramt budget. Han mener ikke at god stil afhænger af hvor mange penge der bruges, men derimod hvordan pengene bruges. En god garderobe indeholder en række klassiske og sandsynligvis dyrere elementer, hvortil man kan supplere.

Skal hans stil sættes i kasse, vil kassen hedde ”klassisk, skandinavisk – ofte med et “twist”. Stilen spænder vidt, alt fra blazer og skjorte, til jeans og læderjakke.
Nouveau.dk er det perfekte sted for enhver mand der søger inspiration til stil og garderobe.

knap

Copyright | SelectedBloggers.dk