Om Selected Bloggers

Vi samler interessante profiler og eksperter i et forum, hvor læseren får direkte adgang til relevante og professionelle blogs indenfor et bredt spektrum af emner. Vi samarbejder med grafikere og IT firmaer, der sørger for et teknisk og visuelt højt niveau, så vores bloggere kan koncentrere sig om indhold. Vi arbejder også sammen med anerkendte mediebureauer, der tilbyder vores bloggere assistance med spændende emner til aktuelle indlæg og relevante reklameindslag.

Vision
Selected Bloggers giver dig mulighed for at følge udvalgte bloggere direkte og uden forstyrrende mellemled. Her kan du følge med i forskellige stærke personligheders professionelle og private liv og samtidig kommunikere med dem via kommentarindlæg.

Vi prioriterer alsidighed og kvalitet – der skal være et bredt udvalg af emner og skribenter, vi kan stå inde for.

Det er vores vision at have et bloggerforum, der arbejder for at højne oplevelsen for både bloggere og læsere.

Mission
Selected Bloggers mission er at skabe et bloggerforum anerkendt for dets høje kvalitet, brede segmentgruppe og spændende profiler.

Vi går ydermere højt op i, at de bloggere, vi erhverver, er eksperter på hvert deres område.

Værdier
Hos SelectedBloggers har vi fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vi sigter efter at skabe et bloggerforum, der appellerer til den brede målgruppe, men også en målgruppe der efterspørger nøje udvalgt materiale indenfor fx mode, livsstil, fitness eller madlavning.

Overskuelighed, åbenhed og troværdighed er af allerhøjeste prioritet.

Copyright | SelectedBloggers.dk