Kæmpe skønhedskonkurrence

Kæmpe skønhedskonkurrence

 

Konkurrencen er slut. Vinderne opffentliggøres her på siden, og får direkte besked.

Du kan allerede nu tilmelde dig vores julekalender, med daglige præmier.

Selected Bloggers har fået en lang række skønhedsprodukter og -behandlinger stillet til rådighed fra udstillerne på Anti Aging Messen i TAP1 den 8. -10. november i TAP1, som vi nu udlodder.Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Selected Bloggers nyhedsbrev, så er du med i lodtrækningen om præmier til en samlet værdi af 10.000kr.

 

Præmier:

1. En Green Peel ansigtsbehandling fra Air, Sol & Beauty
GP-billede-med-dame-i-behandling
“Green Peel er udviklet af Dr. Christine Schrammek og stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 5 dage vil din hud fornyes, dette tager normalt ca. 28 dage i dit ansigt.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og regenererer sig selv indefra.”

Værdi:
Ansigtsbehandling: 1.995,-
Produkter til efterbehandling: 798,-

airsolbeauty.dk
greenpeel.com


2. Signatur Ansigtsbehandling fra Beauty Shop Cph.
logo_v1
“Vores helt nye Signatur behandling er en sammensætning af vores tre mest dybdegående behandlinger. Diamantslibning, som effektivt vil fjerne din huds øverste døde hud cellelag, herefter Face Filler med Fire&Ice. Denne kombination er kraftig foryngende, cellefornyende og du kan forvente et suverænt resultat. Din hud bliver væsentlig glattere og “rettet ud” med hjælp af hudvævsfyldende maske, A-vitamin og blid Glykol syre. Vi kan kun sige, prøv denne behandling hvis du er over 30 år.”

Værdi:
Ansigtsbehandling: 1.295,-
Produkter fra Darphin: 999,-

beauty-shop.dk
darphin.com


3. M2 Beauté Lashes Perfect Eyes Kit

m2beaue“Perfect Eyes Basic Kit” indeholder den yderst effektive M2LASHES Eyelash Activating Serum, som giver tættere, længere og stærkere vipper.

M2FACIAL Oil-free Eye Makeup Remover, som mildt men grundigt renser huden og forbereder huden til brug af det aktive serum.

Den raffinerede Øjenvippekam fra M2TOOLS som giver den perfekte finish til ethvert look.”

Værdi: 1.075,-

m2beaute.dk


4. Neo Stem ® Serum & Anti-wrinkle Eye Contour Care

neostem

 

 

 

 

 

“Neo Stem ® Serum er klinisk bevist til at hjælpe med at standse aldringsprocessen. Neo Stem ® Serum indeholder aktive ingredienser, som aldrig før er set i hudpleje, og som, på grund af deres lave molekylevægt, har evnen til at trænge helt ned i dermis. Ingredienserne er et resultat af medicinsk forskning og har kun et mål: At bekæmpe ældning.

Neo STEM ® Anti-wrinkle Eye Contour Care indeholder den samme synergiske kombination af ingredienser som Neo Stem ® Serum, men er særligt udviklet til effektivt at bekæmpe tegn på ældning af huden omkring det følsomme øjenområde”

Værdi:
Serum: 590,-
Eye Contour Care: 470,-

neostem.dk


5. Lashbar Copenhagen
lashbar

Værdi:

lashbar.dk


6. Bio-Oil

biooil“Bio‑Oil er en specialiseret hudplejeolie, der hjælper med at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Den er også effektivt til aldrende og dehydreret hud. Bio‑Oil har vundet 135 hudplejepriser og er blevet det mest sælgende ar- og strækmærkeprodukt i 17 lande siden den globale lancering i 2002.”

Værdi: 399,90 

bio-oil.com/da


7. MK organic pure oils og aronia

mk“Vores spiselige, økologiske luksusolier og ekstrakter er lavet af udsøgte, plante-baserede ekstrakter af høj kvalitet, der retter sig mod både den indre og ydre krop indefra. MK organic pure oils og aronia er gennemprøvede gennem tiderne og historien og forsigtigt høstet fra jorden, og vil fremme din naturlige balance og personlige tiltrækningskraft.”

Værdi: 448,-

nordicpower.net


8. Tandblegning fra HH-klinikken
hh

Værdi: 995,-

hhklinikken.dk